Carduri contactless

Carduri contactless

Producem Carduri contactless la cele mai bune preturi

Așa cum sugerează și denumirea din engleză – contactless, adică fără contact, utilizarea cardurilor bancare contactless se bazează pe tehnologia NFC (Near Field Communication) care permite comunicarea cu un terminal de vânzări POS fără atingerea fizică a acestuia. NFC este o modalitate de comunicare doar prin unde radio și se poate realiza doar de la o distantă foarte mică, de câțiva centimetri.

Prin distanța mică de comunicare se elimină eventualele conectări din greșeală sau intenționate ale unor altor persoane decât posesorul cardului.

Carduri contactless – foarte sigure

Un studiu efectuat în Marea Britanie a arătat că tranzacțiile bancare efectuate prin carduri contactless sunt de 10 ori mai sigure decât plățile făcute numerar sau printr-un card obișnuit.

Aceste carduri contactless au încorporat un cip securizat. În plus, cu tehnologia contactless nu-i mai dai cardul vânzătorului, îl poziționezi singur în dreptul terminalului și așa efectuezi plata. Cardul tău nu stă nici o clipă în mâinile unei alte persoane, deci nu există riscul de a fi copiat.