Carduri cadou

Carduri cadou

Producem Carduri cadou la cele mai bune preturi

 

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri cadou de calitate. Personalizate inspirat!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.

Așa numitele carduri cadou sunt întrebuințate cu precădere atunci când cumpărătorul cardului vrea să dăruiască un cadou prietenilor, apropiaților, membrilor familiei cu prilejul sărbătorilor, al zilelor de naștere sau al desfășurării unui eveniment important, precum o nuntă sau un botez.

Există numeroase magazine (de haine, de bijuterii, de electronice etc.) care folosesc carduri cadou. Acestea echivalează o valoare în bani și pot fi procurate achitând această valoare în mod integral. Alteori, în cazul unor anumite carduri cadou, punctul de vânzare oferă o reducere specială. Astfel, acestea se procură cu o sumă mai mică. Valoarea și locurile unde aceste carduri cadou sunt valabile sunt stabilite de emitentul cardurilor.

Modalitatea de a oferi un cadou persoanelor dragi sub forma unui card este utilizată de tot mai multă lume. Iar avantaje sunt pentru toate părțile implicate.

Cumpărătorul cardului este bucuros că nu trebuie să-și piardă timpul umblând prin magazine ca să găsească un cadou, iar beneficiarul își poate cumpăra acel cadou pe care și-l dorește și-i place. Se evită astfel situațiile neplăcute în care după ce achiziționezi un cadou (ex.: un ceas, o brățară) după care umbli săptămâni și-l dăruiești sărbătoritului, afli că acesta are deja unul la fel.

În avantaj iese și emitentul cardului, care prin intermediul cardului cadou își face noi clienți.

Cardul cadou poate fi dotat cu elemente de siguranță, precum: banda magnetică, codul de bare etc.

Comandă-ți la noi carduri cadou! Echipa noastră este pregătită să-ți ofere cele mai frumoase și originale produse!