Carduri cu bandă magnetică

Carduri cu bandă magnetică

Producem Carduri cu bandă magnetică la cele mai bune preturi

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Cum au apărut cardurile cu bandă magnetică?

Renumitele carduri cu bandă magnetică au apărut ca o necesitate în sistemul bancar, în anii 60, când cardurile cu coduri de bare aveau o limitare în a codifica mai multe informații. Banda magnetică securizează mult mai bine datele unui card financiar decât codul de bare, existența ei făcând mult mai dificilă decriptarea elementele de siguranță.

Câteva curiozități:
Cum sunt păstrate secret datele la carduri cu bandă magnetică?
Informațiile sunt codate în mici particule magnetice de oxid de fier chiar pe o bandă ce se aplică cardului.

Unde folosim carduri cu bandă magnetică?

Dacă în urmă cu aproape 60 de ani, banda magnetică era folosită doar pentru cardurile bancare, astăzi, utilizarea de carduri cu bandă magnetică s-a extins și în alte domenii. Carduri cu bandă magnetică pot fi folosite în activități de control acces, precum: control acces angajați la locul de muncă; controlarea accesului la diferite servicii: metrou, aeroport; control acces stadioane, săli de sport; control acces la evenimente, conferințe.

Cum se folosește cardul cu bandă magnetică?

Recunoașterea posesorului de card într-o anumită bază de date se face extrem de simplu. Cardul cu banda magnetică se trece printr-un dispozitiv de citire, care la rândul său este conectat la un calculator. Utilizarea cititoarelor de bandă magnetică se face diferit, de la un sistem la altul. Ele pot fi încorporate în ATM-uri, pot fi concepute ca și echipamente de birou în mall-uri și supermarket sau pot compune sisteme complexe pentru acces control, montate pe perete sau în zone preponderent de acces.

Mostrele noastre

Te putem convinge doar cu munca noastră. Contactează-ne și te vom ajuta să ai cardul mult visat care să te reprezinte!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045