Carduri cu cod de bare

Carduri cu cod de bareProducem Carduri cu cod de bare la cele mai bune preturi

Codul de bare constituie cea mai simplă modalitate de a coda o informație pe card. Informațiile sunt codate cu ajutorul unor linii de diferite grosimi și spațiile dintre ele. Pentru a citi aceste informații de pe card, avem nevoie de un scanner – un fel de cititor de coduri de bare.

Ce conține un cod de bare?

Codurile de bare pot fi compuse dintr-un număr sau un șir de numere, după care se identifică deținătorul unui card, în cadrul unui sistem informatic. Numerele pot fi aleatorii, combinații de numere luate din datele personale ale titularului de card sau pur și simplu numere alese de programul folosit.

Importanța codului de bare

Imprimarea unui cod de bare pe cardurile unei companii sau firme dă posibilitatea de a cunoaște informațiile clienților, angajaților. Așa-cunoscutele carduri cu cod de bare pot fi utile în mai multe situații: identificarea cumpărătorului posesor de card de fidelitate; recunoașterea angajaților în sistemele de control acces; identificarea clientului cu card abonament la un centru de echitație; recunoașterea membrilor asociațiilor, partidelor, etc.

Din „culisele” producerii de carduri cu cod de bare

Vă dezvăluim că prima fază este fabricarea cardurilor și numai după executarea lor imprimăm codul de bare, cu așa numitele imprimante de coduri de bare.

Citirea de carduri cu cod de bare se poate face cu ajutorul unor scannere care pot fi: cititoare simple, cititoare de carduri cu cod de bare, terminale mobile, cititoare montate etc.

Ți-ai propus să aduci afacerii tale un suflu nou? Suntem echipa de care ai nevoie!