Carduri de acces

Carduri de accesProducem Carduri de acces la cele mai bune preturi

Din motive de siguranță, accesul persoanelor în tot mai multe spații se face pe bază de legitimații sau de carduri de acces.

Cardurile de acces pot fi dotate cu anumite elemente de securitate, iar identificarea posesorului de card se face pe baza acestora, cu ajutorul unor echipamente profesioniste.

În multe spații se instalează sisteme de control pentru acces. Așa se procedează în cazul camerelor de hotel, la pensiuni, laboratoare, unde doar anumite persoane au acces. Dar și în cazul unor centre de înfrumusețare, cluburi sau săli de fitness, unde intrarea este posibilă numai după identificarea clienților.

De asemenea, cu aceste carduri de acces se poate efectua înregistrarea timpului de lucru al angajaților. Se înregistrează intrarea și ieșirea angajaților la locul de muncă, cuantificându-se exact numărul orelor lucrate. Aceasta ajută la o remunerare corespunzătoare a orelor de muncă.

Aceste carduri de acces din PVC le puteți securiza, optând pentru elemente de siguranță, precum: codul de bare, banda magnetică etc. Pentru o securitate crescută vă recomandăm metodele de identificare biometrică: recunoașterea vocală, a amprentei, a irisului. Astfel, în eventualitatea pierderii cardului, utilizarea lui la sistemele de control acces de către persoane străine este imposibilă.

La carduri de acces se pot adăuga elemente de design care definesc compania, hotelul, corporația pe care o reprezentați. În acest mod, pe lângă utilitatea lor, aceste carduri de acces poate fi și un fel de carte de vizită, făcându-vă vizibili ca și afacere sau servicii și în alte medii decât în cele în care sunteți deja cunoscuți.

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.