Carduri de fidelitate

Carduri de fidelitateCarduri de fidelitate la cele mai bune preturi

Prin carduri de fidelitate înțelegem instrumentul prin care se construiește și se menține o relație benefică între vânzător și clientul său.

Pentru vânzător acest beneficiu înseamnă câștigarea unei poziții importante pe piață. Fiecare client posesor al unui card de fidelitate și consumator al anumitor produse de care este mulțumit va vorbi în cercurile sale de prieteni despre acele produse. Cercul consumatorilor va crește, iar volumul vânzărilor la fel.
Pe de altă parte, folosind carduri de fidelitate este avantajat și clientul. Deținătorii de carduri de fidelitate economisesc bani, dar în același timp se simt apreciați și respectați.

Cum vă puteți fideliza clienții?

Le puteți oferi reduceri promoționale și îi puteți recompensa cu premii în obiecte, după acumularea unui anumit număr de puncte. Pentru a reuși fidelizarea tuturor clienților aveți nevoie de un proiect mai amplu: aveți nevoie de carduri de fidelitate pentru toți clienții.

Cum ar putea arăta cardul de fidelitate al firmei dumneavoastră?

Pentru a le oferi clienților dumneavoastră un produs de calitate și elegant, vă recomandăm cardul din PVC, mărime standard, care poate să conțină elemente personalizate: culori metalice, elemente în relief etc.

Cum securizăm cardurile de fidelitate?

Pentru a preveni eventuale incidente nedorite, vă recomandăm să optați pentru oricare din elementele de siguranță: coduri de bare, banda magnetică, înscriere sau alte date variabile, embosare etc. Aceste elemente de siguranță vor fi aplicate cardului de către echipa noastră și vor face imposibilă falsificarea cardului.

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.