Carduri de legitimații

Carduri de legitimații

Producem Carduri de legitimații la cele mai bune preturi

Căutați o echipă profesionistă care să creeze carduri de legitimații pe care utilizatorii să le agreeze? Aveți un model conturat care însă necesită îmbunătățiri? Noi vă stăm la dispoziție cu sfaturile de care aveți nevoie!

Vă oferim carduri de legitimații din PVC, dotate cu elementele de identificare pe care le doriți: embosare, coduri de bare, inseriere etc. Avem o experiență bogată în fabricarea a diferitelor tipuri de carduri din PVC, printre care se numără și binecunoscutele carduri de legitimații.

Putem concepe pentru diverse firme și companii identificatoare pentru angajați și legitimații de muncă, iar pentru școli și universități, se pot crea legitimații de școală, respectiv studențești.

Produsele noastre sunt apreciate de clienții noștri, iar calitatea lor se datorează nu numai experienței noastre, ci și echipamentelor moderne de care dispunem.

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.