Carduri de membru

Carduri de membru

Producem Carduri de membru la cele mai bune preturi

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Cardurile de membru sunt adesea folosite ca și carduri de acces. Exemple de carduri de membru sunt: cardurile de la intrare în centre de agrement, în centre de echitație, cardurile de acces la săli de înfrumusețare etc.

Însă mai nou utilizatele carduri de membru, pe lângă că permit accesul în anumite zone, precum în magazine, cluburi, bănci, etc., oferă deținătorilor și diferite reduceri venite din partea furnizorului de servicii.

Orice servicii și produse ai oferi, faptul că ai clienți loiali care îți apreciază și recomandă produsele și altora, reprezintă un mare câștig.

Cardurile de membru pot fi individuale, dar dacă aveți clienți care ar fi încântați să utilizeze serviciile dvs alături de întreaga familie, vă recomandăm cardurile familiale.

Puteți opta pentru carduri de membru simple din PVC, de calitate. Pentru a putea identifica posesorul de card. putem atașa elementele de siguranță pe care le doriți: bandă magnetică, inseriere, coduri de bare etc.

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.