Carduri de reduceri

Producem Carduri de reduceri la cele mai bune preturi

Carduri de reduceri

Vă recomandăm să vă gândiți la un proiect serios, acela de a utiliza carduri de reduceri pentru clienții loiali.Noi vă stăm la dispoziție pentru a vă pune în practică proiectul. Folosind carduri de reduceri veți putea oferi clienților anumite reduceri de preț la produse sau serviciile pe care le oferiți. Aceștia vor economisi bani și se vor simți apreciați și răsplătiți.Dacă lăsați proiectul în seama și experiența noastră, veți avea timp să stabiliți care sunt limitele programului de reduceri pentru clienți și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească clientul ca să poată beneficia de reducere ( ex: o anumită sumă cheltuită de client).

Doriți să vă recompensați clienții pentru loialitatea față de produsele voastre? Vreți să vă atrageți noi clienți?

Pentru a răsplăti clienții loiali, puteți crea carduri de reduceri foarte variate, cu mari avantaje pentru aceștia. Clienții vor prețui atenția acordată și vor reveni cu drag în magazinele în care există o tradiție în abordarea relației cu clienții. Dacă nu știți exact ce fel de carduri de reduceri să creați, vă putem oferi și noi câteva idei.

Pot folosi cu succes carduri de reduceri magazinele, dar și centrele care furnizează servicii de înfrumusețare, medicale, turism, precum și orice alt tip de afacere ce oferă servicii și produse.

Pentru o mai bună siguranță a cardurilor de reducere optați pentru dotarea lor cu elemente de siguranță: banda magnetică, embosare etc.

Designul contează!

Poate credeți că designul grafic al cardului nu are însemnătate și ca atare subiectul îl tratați mai cu lejeritate. Vă înșelați. Mici detalii, însemne, semnifică uneori cât nici nu v-ați fi gândit. Clienții păstrează cardul în portofel, iar un design grafic reușit și original nu poate trece neobservat. În plus, folosești mai cu plăcere obiectele care îți plac vizual. Cunoștințele și prietenii vor cere detalii despre cardul „chipeș” la vedere și vor dori și ei să devină clienți ai respectivului magazin. Așa se creează o comunitate a consumatorilor, un câștig imens pentru vânzător.

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.