Carduri embosate

Carduri embosate

Producem Carduri embosate la cele mai bune preturi

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!
Din dorința de a le oferi o mai bună siguranță datelor posesorilor de card, dar și pentru a conferi cardului un plus de eleganță, au fost inventate așa numitele carduri embosate.

Pentru necunoscători, embosarea este o tehnică de inscripționare în relief a datelor de identificare ale unui card, cu un efect special de basorelief. Cu acest procedeu de embosare, se folosesc litere, cifre, cu un font prestabilit și de mărime standard, pentru ca textul să fie decriptat de echipamente speciale.

Dacă la început embosarea era folosită doar pentru cardurile bancare și îndeplinea strict funcția de asigurare a securității datelor, cu timpul această tehnică a fost apreciată tot mai mult și ca element de design.

Ai nevoie pentru afacerea ta de carduri cadou? Optează pentru carduri embosate. Vor fi mai sigure, dar și mai interesante.

Embosarea nu numai că împiedică falsificarea cardurilor, dar contribuie cu succes și la crearea unei noi imagini a companiei, a unui serviciu. Optează și tu pentru eleganța cardurilor tale! Embosarea „se poartă” la carduri bancare, dar și la carduri de fidelitate, carduri de reducere, carduri de cadou, carduri de abonament, carduri de membru etc.

Nu ești hotărât ce carduri să alegi? Folosește carduri embosate pentru siguranță și prestanță!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.