Carduri pentru hotel

Carduri pentru hotel

Producem Carduri pentru hotel la cele mai bune preturi

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!

Orice hotel al timpurilor noastre încearcă să ofere clienților săi o ședere cât mai confortabilă și mai plăcută. Dacă în hotelul pe care-l dețineți încă mai folosiți încă pentru deschiderea/închiderea camerelor, a venit timpul să faceți o schimbare. Puteți să vă achiziționați un sistem de acces modern și sigur în care sunt folosite carduri pentru hotel.

Cum funcționează acest sistem?

Cardul de acces pentru camera de hotel are atașată banda magnetică ce conține o combinație de numere. Cardul este trecut printr-un scanner încorporat în ușă care citește codul și permite accesul.

Cu noile carduri pentru hotel nici un client nu va mai rămâne blocat în cameră pentru că s-a stricat yala și nici nu va rămâne vreunul afară din cauză că și-a pierdut cheia.

Aceste carduri pentru hotel mai pot fi utilizate și la intrarea principală în hotel, la ore mai târzii, când recepția este închisă.

Oferiți clienților din hotel un sistem de acces modern!
Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.