Carduri simple PVC

Producem Carduri simple PVC la cele mai bune preturi

Fă-ți afacerea să crească! E momentul să treci într-o altă etapă! Noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolți. Producem carduri-personalizate de calitate. Personalizate inspirat!
O eră digitală, o eră a consumului de servicii face ca viața noastră să devină aproape imposibilă fără carduri. De aceea, sunt tot mai multe domenii în care se folosesc cardurile, în sistemul bancar, în control acces, identificare umană, în politica de fidelizare clienți și de marketing a companiilor, firmelor sau a micilor întreprinzători. Cele mai multe carduri folosite sunt cunoscutele carduri simple PVC. Materialele din care echipa noastră produce cardurile simple PVC sunt de cea mai bună calitate, iar pentru personalizarea lor folosim imprimante speciale, moderne.

Dimensiunea cardurilor

Mărimea pentru carduri simple PVC este conform standardului ISO/IEC 7810, mai exact de 86×54 mm, adică mărimea unui card bancar. Grosimea cardurilor este tot conform standardelor, de 0.76 mm.

Culoarea favorită a cardului

Dacă dimensiunea cardului se încadrează într-un anumit standard și nu permite abateri, culoarea cardurilor poate fi aleasă în funcție de preferințele clienților. Noi oferim o varietate de culori expusă în grupele: Standard Colors; Metallic Card Stoks Colors; Transparent Card Stocks.

Elementele unui card

Un card se definește prin elementele de identificare și designul său unic, componente care-l deosebesc de alte carduri și care ajută la identificarea ușoară a posesorului. Elementele de identificare au menirea de a personaliza cardul. Acestea pot consta în numele și datele persoanei care deține cardul, cod de bare unic – prin intermediul căruia pot fi accesate datele persoanei deținătoare de card, personalizare color cu datele și poza posesorului de card etc.

Securitatea cardurilor

Pentru mai multă siguranță, la carduri simple PVC se pot atașa o serie de elemente de securitate. Avem astfel cardurile cu bandă magnetică, cardurile cu cod de bare, carduri contactless etc. Elementele de siguranță au fost create pentru a se evita situații nedorite, precum folosirea cardului de către alte persoane străine decât deținătorul de drept.

Îți dorești să-ți răsplătești clienții într-un anume fel, dar să-ți crești și vizibilitatea afacerii tale? Apelează la experiența noastră! Îți vom pune ideile în aplicare, iar dacă nu ai un plan bine stabilit, te îndrumăm noi!

Ne puteți contacta direct prin email la adresa: info@carduripersonalizatepvc.ro , pe pagina de Facebook sau telefonic la numărul +40 756 370 045.