Tipuri de card

Tipuri de card

Tipuri de card

Concepem badge-uri pentru toți cei care ne solicită produsele: organizatori de evenimente, concerte, conferințe, congrese; corporații, firme care doresc să folosească badge-uri în sistemele de acces pentru a identifica angajații și a le permite accesul spre locul de muncă.

Avem o experiență bogată în crearea de badge-uri. Aveți un model conturat care necesită însă îmbunătățiri? Noi vă stăm la dispoziție cu sfaturile de care aveți nevoie! Iar dacă nu aveți nicio idee despre ce aspect vizual ar putea să aibă aceste badge-uri, vom realiza noi totul de la zero, ținând cont de principiile după care se ghidează compania, firma dumneavoastră.

Ne-am remarcat printr-o foarte bună calitate a produselor și serviciilor și în continuare, puteți fi siguri, că suntem preocupați să menținem același standard de calitate pe care dorim, bineînțeles, și să-l creștem. Apelați cu încredere la serviciile noastre!

Prin carduri de fidelitate înțelegem instrumentul prin care se construiește și se menține o relație benefică între vânzător și clientul său. Pentru vânzător acest beneficiu înseamnă câștigarea unei poziții importante pe piață. Fiecare client posesor al unui card de fidelitate și consumator al anumitor produse de care este mulțumit va vorbi în cercurile sale de prieteni despre acele produse. Cercul consumatorilor va crește, iar volumul vânzările la fel.
Pe de altă parte, folosind carduri de fidelitate este avantajat și clientul. Deținătorii de carduri de fidelitate economisesc bani, dar în același timp se simt apreciați și respectați.

Cum vă puteți fideliza clienții?

Le puteți oferi reduceri promoționale și îi puteți recompensa cu premii în obiecte, după acumularea unui anumit număr de puncte. Pentru a reuși fidelizarea tuturor clienților aveți nevoie de un proiect mai amplu, de carduri de fidelitate pentru toți clienții.

Cum ar putea arăta cardul de fidelitate al firmei dumneavoastră?

Pentru a le oferi clienților dumneavoastră un produs de calitate și elegant, vă recomandăm cardul din PVC, mărime standard, care poate să conțină elemente personalizate: culori metalice, elemente în relief etc.

Cum securizăm cardurile de fidelitate?

Pentru a preveni eventuale incidente nedorite, vă recomandăm să optați pentru oricare din elementele de siguranță: coduri de bare, banda magnetică, înscriere sau alte date variabile, embosare etc. Aceste elemente de siguranță vor fi aplicate cardului de către echipa noastră și vor face imposibilă falsificarea cardului.

Carduri cadou

Așa numitele carduri cadou sunt întrebuințate cu precădere atunci când cumpărătorul cardului dorește să dăruiască un cadou prietenilor, apropiaților, membrilor familiei cu prilejul sărbătorilor, al zilelor de naștere sau al desfășurării unui eveniment important, precum o nuntă sau un botez.
Există o serie de magazine (de haine, de bijuterii, de electronice etc.) care folosesc carduri cadou. Acestea conțin o valoare în bani și pot fi procurate achitând valoarea lor integrală. Alteori, la unele carduri cadou, punctul de vânzare oferă reducere, iar acestea se procură cu o sumă mai mică.

Valoarea și locurile unde aceste carduri cadou sunt valabile sunt stabilite de emitentul cardurilor.

Modalitatea de a oferi un cadou persoanelor dragi sub forma unui card este utilizată de tot mai multă lume. Iar avantaje sunt pentru toate părțile implicate.

Cumpărătorul cardului este bucuros că nu trebuie să-și piardă timpul umblând prin magazine ca să găsească un cadou, iar beneficiarul își poate cumpăra acel cadou pe care și-l dorește și-i place. Se evită astfel situațiile neplăcute în care după ce achiziționezi un cadou (ex.: un ceas, o brățară) după care umbli săptămâni și-l dăruiești sărbătoritului, afli că acesta are deja unul la fel.

Share this post

Leave a comment

Your email address will not be published.